Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Search Our Site

Ένα πολύ πρωτότυπο και διαφορετικό τουρνουά θα πραγματοποιηθεί ερχόμενη βδομάδα στα Λουτρά Αιδηψού. Πρόκειται για τουρνουά Pro Evolution soccer 2016 σε κονσόλα PS4. Το τουρνουά θα ξεκινήσει την ερχόμενη Τετάρτη 12 Οκτωβρίου στο Ακταίων Cafe bar. Οι αιτήσεις συμμετοχών άρχισαν προχθές Πέμπτη 6 Οκτωβρίου και θα ολοκληρωθούν τη Δευτέρα 10 του μήνα. Το κόστος συμμετοχής είναι 5 Ευρώ και υπάρχουν έπαθλα για τους νικητές. Στην ανακοίνωση που υπάρχει στο Facebook. αναφέρεται ότι: "ΤΟΥΡΝΟΥΑ PES2016 ΣΕ ΚΟΝΣΟΛΑ Ps4 ΣΤΟ ΑΚΤΑΙΟΝ CAFE BAR... ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΚΤΑΙΟΝ ΑΠΟ ΤΙΣ 9 ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 10 ΤΟ ΒΡΑΔΥ...Η ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΙΝΑΙ 5€...ΟΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 6 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΕΩΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 10 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ...ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ...ΤΑ ΕΠΑΘΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ, Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ 70 € ΚΑΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ 1 ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΚΤΑΙΟΝ...ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΣΩ Inbox.... Δείτε εδώ ... https://web.facebook.com/events/882531798516915/"

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.