Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Search Our Site

Δείτε το φωτορεπορτάζ απο το 20th European Karate WIKF, όπως δημοσιεύτηκε στη σελίδα του ΔΙΑΓΟΡΑ ΕΥΒΟΙΑΣ.

Να θυμίσουμε πως από 25 έως 30 Ιουλίου 2018 στη Braga της Πορτογαλίας έγιναν οι 20οι Ευρωπαϊκοί Αγώνες Καράτε WIKF , όπου είχαν περίπου 800 συμμετοχές από 15 χώρες .

Η Ελληνική αποστολή με προπονητές τους Γκόργκα Άγγελο , Μαργαριτόπουλο Σπύρο και Δήμου Ευάγγελο κατέκτησε την 7η Θέση στη γενική κατάταξη με

-4 χρυσά

-2 αργυρά και

-9 χάλκινα μετάλλια

Από την Εύβοια συμμετείχαν στην αποστολή οι Ραβανού Δαυιδία , Παπάς Άνθος , Δήμου Βασίλειος και ο Προπονητής τους Δήμου Ευάγγελος ( κατηγορία Βετεράνων ) .

Οι αθλητές από την Εύβοια έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό αγωνίστηκαν σε οκτώ αγώνες και συνεισφέραν στην υπόλοιπη ομάδα

-1 χρυσό

-3 χάλκινα

-μια 7η Θέση kata και

-2 μικρούς τελικούς kumite

Ο προπονητής , οι γονείς , οι φίλοι και όπως αποδεικνύετε καθημερινά και όλοι οι συντοπίτες είναι πολύ περήφανοι για την προσπάθεια και τα αποτελέσματα .

Ο ντόπιος Προπονητής Δήμου Ευάγγελος έχει έτοιμους αθλητές με δυνατότητες να διακριθούν σε αγώνες WIKF Ευρωπαϊκού κα Παγκόσμιου επιπέδου. Ελπίζει το 2019 στο Παγκόσμιο που θα γίνει στην Αγγλία η συμμετοχή από την Εύβοια να είναι μεγάλη .

Από ένα μικρό τόπο και από μικρά σωματεία να βγουν μεγάλοι αθλητές και να κάνουν γνωστή την Εύβοια στο εξωτερικό μέσο του υγιέστερου τρόπου , του ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ .

Οι Αθλητές τη μόνη ανταμοιβή που χρειάζονται είναι ένα πλατύ χαμόγελο και ένα μπράβο για να συνεχίζουν την επίπονη εκπαίδευση τους και τις Θυσίες που κάνουν .

Πολλά συγχαρητήρια σε όλη την Ελληνική αποστολή και τους προπονητές και ένα μεγάλο μπράβο στους γονείς για την συμπαράσταση τους .

Δείτε ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο στην αρχή του άρθρου

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.