Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Search Our Site

Μια πολύ σημαντική στιγμή για τους Καρατέκα είναι η απονομή της ζώνης τους....

Αρχίζουν με μια άσπρη ζώνη σαν ένα λευκό άγραφο χαρτί , με τον καιρό και τη γνώση ωριμάζει ο Καρατέκα και η ζώνη σιγά - σιγά σκουραίνει από τον ιδρώτα του κόπου του .

Καράτε αρχίζουν πολλοί αλλά «μένουν μόνο αυτοί που μπορούν να αντέχουν» , έτσι κάποια στιγμή κάποιοι ΔΕΝ παίρνουν αλλά ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ τη Μαύρη ζώνη , γιατί η Μαύρη ζώνη δεν είναι κάτι που παίρνεις αλλά κάτι που γίνεσαι .

Τότε αρχίζει το Καράτε και κάποιοι λίγοι συνεχίζουν και τότε καταλαβαίνουν την απεραντοσύνη της γνώσης και ότι μια ζωή δεν είναι αρκετή.

Συνεχίζουν να προσπαθούν να μάθουν και να βελτιωθούν και πάλι αυτό το κομμάτι πανί τους δείχνει την πραγματικότητα .

Με τα χρόνια όσο το πνεύμα και το σώμα εκπαιδεύετε αντιστοίχως η Μαύρη ζώνη φθείρετε και ασπρίζει .

Τότε ποια έχεις καταλάβει ότι η διαφορά του μαθητή από τον δάσκαλο είναι ότι ο δάσκαλος είναι αιώνιος μαθητής .

Έτσι την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019 στην Αίθουσα Πολιτισμού του Λυκείου Ιστιαίας, η σχολή ΔΙΑΓΟΡΑΣ του Βαγγέλη Δήμου πραγματοποίησε την απονομή ζωνών στους μαθητές της.

Δείτε το φωτορεπορτάζ αλλα και Video από τη βραδιά απονομής.

Συγχαρητήρια σε όλους και όλες .

Δείτε το φωτορεπορτάζ κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο στην αρχή της ανάρτησης....

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.