Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
BASKET

Search Our Site

Το ΓΕΛ Αιδηψού ήταν και φέτος ο νικητής στο πρωτάθλημα Λυκείων για τα κορίτσια, που λόγω μικρής συμμετοχής είχε φέτος μόνο ένα ματς, τον σημερινό τελικό (04.03), όπου το σχολείο της Αιδηψού επικράτησε του 1ου ΓΕΛ Αλιβερίου με 19-35!

Στον αγώνα που έγινε στο ΔΑΚ Χαλκίδας, το σχολείο του Αλιβερίου ξεκίνησε καλύτερα τον αγώνα και προηγήθηκε με 6-0 στην α’ περίοδο και 12-8 στο ημίχρονο, αλλά στη συνέχεια το ΓΕΛ Αιδηψού ήταν καλύτερο, προσπέρασε στο σκορ με 17-21 για να ανοίξει την ψαλίδα της διαφοράς στην τελευταία περίοδο φτάνοντας στο 19-35 και την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος!

Διαιτητές: Χαϊνά-Σοφόπουλος.

Γραμματεία: Τριανταφύλλου-Περσίδης-Χατζηϊωάννου.

Ιατρός Αγώνα: Καπράλος Π.

ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 6-0, 12-8, 17-21, 19-35.

1ο ΓΕΛ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ (Φραγκούλης):

Μπαράκου Ελ., Μπαράκου Π. 9, Πεταχτή, Σταβλά, Ηλία 4, Μπαλαμπάνη 6, Παπανικολάου, Σκαρλά.

ΓΕΛ ΑΙΔΗΨΟΥ (Κούτρας):

Κυργιώργη Βασ. 6, Λούμη Θεοδ. 2, Μαργωμένου, Παπακοσμά, Σουλιάδη 2, Τσίγκα 4, Κυργιώργη Ι., Νίτσογλου 6, Πατσούρα 12 (1), Φώτου, Καπόλου 3, Λούμη Σοφ.

Πηγή www.stereabasket.gr

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.