Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
BASKET

Search Our Site

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι αρχαιρεσίες του ΤΕΛΕΘΡΙΑΚΟΥ που πραγματοποιήθηκαν στις 17/7/2020 στο Bistro cafe στην Ιστιαια με στόχο την απόκτηση της ειδικής αθλητικής αναγνώρισης από την ΓΓΑ.

Για την εκλογή του Δ.Σ. σύμφωνα με το νέο αθλητικό νόμο 4603/14.03.2019 (νομος Αυγενάκη) παρουσία της δικαστικού αντιπροσώπου Μαρίας Καλούτσα - Καμαρλιγκου εκλέχθηκαν Σ Παπανδρέου Γ Κολιατος Γ Κουλουριώτης Χ Ηγουμενοπουλος και Μ Λιανός αναπληρωματικοί Η Ντεγιάννης Θ Κουτσουμπακης Α Μαγκλαβανης και για την εξελεγκτική επιτροπή Δ Σπανός Θ Καλαποθαρακου Χ Θεοδωρου αναπληρωματικοί Κ Μανδραγος Θ Σπανός.

Η γενική συνέλευση ενέκρινε την εγγραφή νέου μέλους της Λινας Σπανού Ευστάθιου π. Δημάρχου Ιστιαιας - Αιδηψού.

Αποφασίστηκε επισης η αλλαγή καταστατικού σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο Αυγενάκη και διεξαγωγή νέων αρχεραισιων.

Συζητήθηκαν η συνεχως ανοδική πορεία της ομαδας τα τελευταία 10 χρόνια και διαφορα ζητήματα για την αγωνιστική περίοδος 2020-2021 όπου η ομάδα μας θα συμμετεχει για πρώτη φορά στην μπασκετική ιστορία της Β. Ευβοιας στην Γ’ Εθνική Ανδρών.

Αυτά περιελάμβαναν τα θέματα μεταγραφών, αθλητικών υποδομών του κλειστού γυμναστηρίου Ιστιαιας, την έκδοση εισιτηρίων διαρκείας, αθλητικών εμφανίσεων, χορηγιών, κορονοϊού και αλλα πολλά τα οποία θα απασχολήσουν το νέο ΔΣ και ΓΣ μελών στο άμεσο μέλλον.

Για καθένα από τα παραπάνω ζητήματα θα προβούμε σε δυναμικές ενέργειες τις επομενες μερες- εβδομάδες καλώντας τον φίλαθλο κόσμο της Ιστιαιας και γενικότερα της Β. Εύβοιας να ενισχύσουν την προσπάθεια της ομαδας αλλα και όλης της περιοχής για μια δυναμικη παρουσία στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής ανδρών μπασκετ όπως θα αντιμετωπισουμε τις εξής ομάδες:

ΒΟΥΡΕΙΟΣ ΧΙΟΥ ΑΡΗΣ ΘΗΒΑΣ ΦΟ ΒΡΟΝΤΑΔΟΥ ΠΑΠΑΔΟΣ ΓΕΡΑΣ ΔΑΦΝΗ ΠΟΡΦΥΡΑΣ ΜΙΛΩΝΑΣ ΙΚΑΡΟΙ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΚΟΡΩΠΙ ΠΙΚΕΡΜΙ.

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.