Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
BASKET

Search Our Site

Ο Σύλλας ολοκλήρωσε σήμερα μια ακόμα εντυπωσιακή σεζόν, που τον έφερε 5ο στην Ελλάδα στην κατηγορία Νεανίδων, μια τεράστια επιτυχία αν υπολογίσει κανείς τις συνθήκες μέσα από τις οποίες προέκυψε!

Η ομάδα της Αιδηψού, που έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια στις ισχυρές δυνάμεις σε κορασίδες και νεάνιδες, έφτασε μέχρι τα τελικά της Αθήνας δίνοντας όλους και όλους 5 αγώνες για το πρωτάθλημα ΕΣΚΑΣΕ, 2 στα προκριματικά του Πανελλήνιου πρωταθλήματος και 5 ματς σε ισάριθμες μέρες στην τελική φάση!

Για να αναλογιστεί κανείς το μέγεθος της επιτυχίας, αρκεί να υπολογίσει πως αντίπαλος της Αιδηψού των περίπου 5,000 κατοίκων και του ”φτωχού” πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΣΕ, ήταν οι πρωταθλήτριες Αθήνα και Πειραιά (Ηλιούπολη, Κρόνος), Κρήτης (Χανιά), Θεσσαλονίκης (ΠΑΟΚ), Κεντρικής Μακεδονίας (Πιερικός)!

Επίσης, σε μια διοργάνωση για γεννημένες το 2002 και έπειτα, ο Σύλλας ήταν η μοναδική ομάδα που δεν είχε καμιά αθλήτρια του 2002, κάτι που σημαίνει πως…τα καλύτερα έρχονται, με το επόμενο πρωτάθλημα Νεανίδων να είναι ηλικιακά το αντίστοιχο του περσινού κορασίδων, εκεί που ο Σύλλας αναδείχθηκε 3ος στην Ελλάδα!

Στην τελική φάση που ολοκληρώθηκε την Κυριακή, ο Σύλλας έδειξε στοιχεία που φανερώνουν πως η ομάδα δουλεύει πολύ και αυτό το πιστώνεται κυρίως ο Αργ. Κουβάρας.

Μπορεί η Τσαβόνι να ήταν και πάλι κινητήριος μοχλός, μπορεί η Νίτσογλου να ήταν και πάλι το δεύτερο βιολί, αλλά πλέον δεν είναι μόνες. Η Μαχαίρα, που πέρυσι στο Πανελλήνιο κορασίδων ξεπετάχτηκε, φέτος καθιερώθηκε ως πολύτιμο εργαλείο στην επίθεση, Πατσούρα, Σουλιάδη, Μαργωμένου, Λούμη, Κυργιώργη, Υδραίου, Τσίγκα, Φώτου, πήραν ρόλο στην ομάδα δείχνοντας η καθεμιά ξεχωριστά πως μπορεί να προσφέρει πολλά!

Αν κάτι άλλο έμεινε απ’ αυτό το τουρνουά, είναι αναμφίβολα η αντίδραση στο ματς με τα Χανιά, όταν από το -24, ο Σύλλας επέστρεψε, ισοφάρισε και τελικά ηττήθηκε στις λεπτομέρειες! Ιδίως το σημείο, που το 60-56 γίνεται 60-60 με τη Βαλεντίνα Τσαβόνι στον πάγκο για να πάρει ανάσες για 1′, δείχνει πως ο Σύλλας έχει πλέον στόφα ομάδας! Αυτή η ήττα, ήταν ίσως η μεγαλύτερη νίκη στο τουρνουά, απέναντι σε μια ομάδα που πήρε την 3η θέση στην τελική φάση! Αν το αποτέλεσμα ήταν διαφορετικό, ίσως στη θέση τους να ήταν ο Σύλλας! Αλλά δεν πειράζει, όπως είπαμε και παραπάνω, τα καλύτερα έρχονται!

Η Βαλεντίνα Τσαβόνι είναι πρώτη σε πόντους, ριμπάουντ και κοψίματα, μια κατηγορία που την έφερε στην 1η θέση σε όλο το τουρνουά! Νίτσογλου, Μαχαίρα είχαν επίσης πρωταγωνιστικό ρόλο, ενώ σπουδαία η συνεισφορά και των υπόλοιπων παικτριών.

ΠΗΓΗ: https://www.stereabasket.gr

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.