Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΡΟΒΙΕΣ 5Χ5 2018

Search Our Site

Είμαστε λοιπόν αισίως 7 ημέρες πριν την κλήρωση και 9 ημέρες πριν την έναρξη του 8ου τουρνουά 5χ5 των Ροβιών.

Οι επίσημα δηλωμένες ομάδες είναι 22, από όσο είμαστε σε θέση να ξέρουμε, υπάρχουν ακόμη 7-8 που τελούν υπό ολοκλήρωση και όλα δείχνουν πως οδεύουμε σε μια ακόμη συναρπαστική διοργάνωση!

Οι προετοιμασίες συνεχίζονται, οι παρεμβάσεις στο γήπεδο έχουν ολοκληρωθεί, τα παιδιά των Ροβιών για μια ακόμη χρονιά δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, η χορηγική ανταπόκριση είναι και πάλι εξαιρετική και όλοι περιμένουμε με αγωνία το πρώτο σφύριγμα!

Θυμίζουμε από εδώ πως μπορείτε να προσθαφαιρείτε παίκτες και να κάνετε όσες αλλαγές θέλετε ως και 5 λεπτά πριν την κλήρωση και διαβάστε ΚΑΛΑ τους κανονισμούς ώστε να αποφεύγονται οι παρεξηγήσεις! όσοι δεν έχετε δηλώσει τις ομάδες σας καλό είναι να το πράξετε γρήγορα ώστε να έχουμε σφαιρική εικόνα για το πρόγραμμα και τη διαδικασία του!

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.