Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΣΠΟΡ

Search Our Site

Στον Nαυτικό Όμιλο Λίμνης και στον Ναυτικό Όμιλο Διαύλου Ωρεών ανέθεσε η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία τη διοργάνωση του Περιφερειακού Πρωταθλήματος Κεντρικής Ελλάδας έτους 2017 για την ιστιοπλοΐα και το οποίο θα διεξαχθεί σε 2 φάσεις, τα Σαββατοκύριακα 4 - 5 Μαρτίου 2017 και 11 – 12 Μαρτίου 2017.

Η εκκίνηση έχει οριστεί για το Σάββατο 4 Μαρτίου και ώρα 12:00 στη Λίμνη Εύβοιας, όπου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη φάση.

Η δεύτερη φάση θα γίνει στις 11 και 12 Μαρτίου στους Ωρεούς. Να σημειώσουμε πως ο ΝΟΔ Ωρεών αγωνίζεται με πέντε νεαρούς αθλητές με ηλικία 9 - 11 χρόνων στην κατηγορία Optimist.

Στους αγώνες διαγωνίζονται σκάφη κατηγορίας Optimist και Laser 4,7 και τα αποτελέσματά τους συνυπολογίζεται στην ανάδειξη του πρωταθλητή Ελλάδος.

Η απονομή των τίτλων θα γίνει και αυτή στους Ωρεούς.

Δείτε το Δελτίο Τύπου του ΝΟΔΩ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Ναυτικός Όμιλος Διαύλου Ωρεών διοργανώνει το Σαββατοκύριακο 11-12 Μαρτίου 2017 τη Β Φάση του Περιφερειακού Πρωταθλήματος Ιστιοπλοΐας Κεντρικής Ελλάδος κατηγορίας Optimist και Laser 4.7 στους Ωρεούς . H A Φάση διοργανώνεται από το Ναυτικό Όμιλο Λίμνης στη Λίμνη αυτό το Σαββατοκύριακο 4-5 Μαρτίου 2017. Τα αποτελέσματα του Πρωταθλήματος θα συνυπολογιστούν για την ανάδειξη των Πρωταθλητών της Περιφέρειας που θα συμμετέχουν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Στη διοργάνωση θα συμμετέχουν 87 αθλητές από Ομίλους της Κεντρικής Ελλάδος. Ο Ν.Ο.Δ.Ωρεών θα συμμετέχει με πέντε (5) αθλητές.

Με εκτίμηση

Για το Δ.Σ. του Ν.Ο.Δ. Ωρεών

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.