Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΣΠΟΡ

Search Our Site

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το περασμένο Σάββατο ο 3ος Αγώνας Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θάλασσας «Δίαυλος 2016», με συμμετοχή 11 σκαφών.

Ο Αγώνας διοργανώθηκε από τον Ναυτικό Όμιλο Διαύλου Ωρεών και η εκκίνηση δόθηκε στις 12:05. Η συνολική διαδρομή ήταν μήκους 22 Ναυτικών Μιλίων και ξεκίνησε έξω από τον λιμένα Ωρεών, ακολούθησε την πορεία μέχρι τον Άγιο Νικόλαο και τερμάτισε στον λιμένα Ωρεών.

Μπορείτε πιο κάτω να δείτε video από την εκκίνηση αλλά και από τον αγώνα, καθώς και φωτορεπορτάζ τόσο από την εκκίνηση όσο και από τον αγώνα.

Ο τερματισμός του πρώτου σκάφους (ΜΑMΜΑ AIUTO) έγινε στις 15:21:58, ενώ του τελευταίου (DAMSON) στις 16:43:58.

Η επιτροπή εξέλεξε τα αποτελέσματα τα οποία έδωσαν το χρυσό μετάλλιο στο σκάφος FAIRY TAIL, το αργυρό στο σκάφος FATA MORGANA και το αργυρό στο MAMMA AIUTO.

To βράδυ στο λιμάνι των Ωρεών έγινε και η απονομή των μεταλλίων, σε μια σεμνή τελετή.

Την 1η θέση απένειμε ο Αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Κοτζιάς, την 2η ο Αντιδήμαρχος Κυριάκος Βογιατζής και την 3η ο Πρόεδρος της Κοινότητας Ωρεών Γιώργος Καλόγερος.

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.