Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ANEY ΟΡΙΩΝ

Search Our Site

Δευτέρα 21 Μαΐου 2017 και ώρα 11 το πρωί με 1 το μεσημέρι, η εκπομπή "Άνευ ορίων" στο Ράδιο Ιστιαία 100,4 φιλοξένησε τον Καισαριανιώτη τραγουδοποιό μεγάλων επιτυχιών Βαγγέλη Ατραΐδη.

Ο Βαγγέλης Ατραϊδης συνομιλεί με τη Ράνια Παπαδοπούλου για την πορεία του στο χώρο του τραγουδιού, ενώ παράλληλα μας αφηγείται τις μνήμες του από τα πρώτα χρόνια της δημιουργίας του στην Καισαριανή, την καλλιτεχνική συνάντηση του ράφτη τη γωνιάς με τον τσαγκάρη της γωνιάς και ερμηνευτή αξέχαστων επιτυχιών, Πάνο Γαβαλά, τη συνεργασία και τη φιλία του με το Στέλιο Καζαντζίδη και την ιστορία του που γράφτηκε με τα τραγούδια του, που άντεξαν στο χρόνο, διατηρώντας τη μοναδικότητά τους μέχρι και σήμερα.

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.