Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ANEY ΟΡΙΩΝ

Search Our Site

Λιγότερα λόγια, λιγότερη μουσική και αυτό γιατί θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε το θεατρικό έργο "Το Κάπα" του Γρηγόρη Χαλιακόπουλου. Το έργο αναφέρεται στην προσπάθεια ενός δικαστικού γραφολόγου να ερευνήσει μία υπόθεση διαθήκης, ενώ παράλληλα,ο ίδιος εκπαιδεύει και έναν μαθητή του, έναν εκολαπτόμενο γραφολόγο που κρύβει ένα μυστικό. Το συγκεκριμένο εργο του Γρηγόρη Χαλιακόπουλου είναι ένα δείγμα γραφής ότι στη δικαιοσύνη πρέπει να χρησιμοποιείται το ρήμα νομίζω πιστεύω, εικάζω υποθέτω αντί της βεβαιότητος του γνωρίζω, είμαι σίγουρος κλπ και ιδιαίτερα στη γραφολογία που εκ της γραφής επιχειρείται να αποκαλυφθεί η γνησιότητα ενός εγγράφου ή ο χαρακτήρας μιας προσωπικότητας.

Το ΚΑΠΑ του Γρηγόρη Χαλιακόπουλου. Το θέατρο στο Ραδιόφωνο. Παίζουν: Άγγελος Αντωνόπουλος και Στέλιος Ψαρουδάκης. Μουσική: Φίλιππος Περιστέρης. Αφηγητής: Αντώνης Χαλιακόπουλος. Τραγούδι - φωνητικά: Θέλμα Καραγιάννη. Ραδιοσκηνοθεσία: Άγγελος Αντωνόπουλος

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.