Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ

Search Our Site

Ο Εκπολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Ωρεών διοργάνωσε το βράδυ 10 Αυγούστου 2016 μια πολύ όμορφη εκδήλωση με την παρουσίαση του μυθιστορήματος της Λεμονιάς Ι. Μουλά, με τίτλο "Ξένη μέσα στη ζωή της".

Η εκδήλωση ξεκίνησε λίγο μετα τις 9 το βράδυ, στο λιμάνι των Ωρεών, σε συνεργασία με τη συγγραφέα και την «Άνεμος Εκδοτική» και ο κόσμος που την παρακολούθησε ήταν αρκετός.

Την παρουσίαση ανέλαβε η Νίκη Καλέμη, διευθύντρια στην εταιρεία «Ευβοϊκές Εκδόσεις Κίνητρο» και δημοσιογράφος στο περιοδικό «Παρεμβάσεις».

Για το βιβλίο μίλησαν ο Χρήστος Αλεξανδρής, ψυχαναλυτής - ψυχίατρος, η Ιωάννα Αργυριάδη, εκπαιδευτικός - υπεύθυνη του τμήματος Ειδικής Αγωγής και Ψυχοπαθολογίας και ο Γιάννης Φιλιππίδης, συγγραφέας και υπεύθυνος εκδόσεων της «Άνεμος Εκδοτική».

Αποσπάσματα του βιβλίου διάβασαν η Λιάνα Πασχούδη, καθηγήτρια γαλλικών και ο Νικόλας Τελλίδης, εκδότης της «Άνεμος Εκδοτική».

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και η Δήμαρχος Ιστιαίας – Αιδηψού κα. Λίνα Ευσταθίου η οποία δήλωσε πως διάβασε το βιβλίο της Λεμονιάς Ι Μουλά και σε σύντομο χαιρετισμό, έδωσε τα συγχαρητήριά της στην συγγραφέα με την οποία και φωτογραφήθηκε στο τέλος της εκδήλωσης.

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ από την βραδιά κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο που υπαρχει πάνω απο τη φωτογραφια και δείτε και Video απο τη βραδιά πιο κάτω.

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.