Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΗΣ ΠΕΝΑΣ

Search Our Site

της Λεμονιάς Μουλά

Είναι κάποια άτομα που δε φοβούνται το άσπρο-μαύρο. Έχουν ξεχωρίσει τη μοναχικότητα από τη μοναξιά. Ξέρουν πολύ καλά ότι τα χρώματα δεν είναι τίποτα άλλο από μια πλάνη, μια ψευδαίσθηση που σκεπάζει τη ματαιοδοξία του ανθρώπου. Σαν μία γυναίκα με χρώματα και στολίδια που μπορεί να σου δώσει σε μια βραδιά τόση ηδονή, όχι όμως τόση αγάπη. Αυτά τα άτομα μπορείς να τα βρεις στο Λονδίνο, Νέα Υόρκη, Παρίσι...

Σίγουρα, όμως, θα τα βρεις σε κάποιο μικρό ψαροχώρι της Βόρειας Εύβοιας. Είναι αυτοί, οι εραστές της ζωής που κυνηγάνε το όνειρό τους σε ένα σκοτεινό ξερόδενδρο που άμα το κοιτάξεις καλά θα δεις εκείνη τη μικρή κόκκινη κορδελίτσα, που έχουν δέσει σε κάποιο κλαράκι, που μόνο αυτοί τη βλέπουν. Γιατί κάποιοι στην τέχνη και στην αγάπη, δεν βλέπουν μόνο το προφανές, βλέπουν την ουσία.

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.