Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΗΣ ΠΕΝΑΣ

Search Our Site

Της Λεμονιάς Μουλά

Από το βορρά έως το νότο και από την ανατολή ως τη Δύση, αόρατες φιγούρες είμαστε που δεν γνωρίζει η μία την άλλη.

Μόνο ο θάνατος μας εξομοιώνει αφού δεν υπάρχουμε. Η διαφορά είναι μόνο για εμάς, τους ζωντανούς. Εμάς που ζούμε ανάμεσα στη σωτήρια και την τιμωρία.

Όποιος πίσω μένει, αντέχει και υπομένει τον πόνο, τη πίκρα, την απογοήτευση και την απόρριψη, ζει μέσα σε μια ατελείωτη νύχτα.

Ίσως ξεχνάει να βλέπει τις αυγές. Ίσως να χει βυθιστεί σε μια υπαρξιακή του νάρκη. Κι όμως, μετά τη νύχτα ακολουθεί πάντα η αυγή. Ίσως να μη του το χουν πει. Ίσως να μη το χει νιώσει.

Όμως στο βάθος του ορίζοντα, το χαμόγελο περιμένει, σαν ένα μικρό φως αναστατωμένο και γλυκό. Σαν μια σιωπή που γίνεται προσευχή, σαν μια ελπίδα ξαφνική που χει το χρώμα μιας αγάπης που θα τον κάνει να ξαναμυρίσει αρώματα και να ξαναδεί χρώματα.

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.