Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΑΦΙΣΣΕΣ

Search Our Site

Σε μια πολύ καλή μεταγραφή προχώρησε η ομάδα του ΑΟ Αιδηψός, ενισχύοντας έτσι το ρόστερ της και τον σκοπό παραμονής στη μεγάλη κατηγορία του νομού.

Συγκεκριμένα η ομάδα απέκτησε τον 23χρονο επιθετικό Αργύρη Στεργίου.

Ο Αργύρης ήταν από τους βασικούς παίκτες της ΑΕ Ιστιαίας στην Γ΄ Εθνική Κατηγορία και μάλιστα είναι από αυτούς που πέτυχαν αρκετά τέρματα.

Επικοινωνήσαμε με τον προπονητή της ομάδας Γιώργο Δημητρίου ο οποίος και μας είπε: «ο Αργύρης είναι ένας πολύ σημαντικός ποδοσφαιριστής με πρόσφατες παραστάσεις από την Γ΄ Εθνική και ο οποίος σίγουρα θα βοηθήσει πάρα πολύ την ομάδα μας. Κατά κάποιο τρόπο θα καλύψει την αποχώρηση του Μακρή. Είναι γρήγορος παίκτης, με καλή σχέση με την μπάλα και θεωρώ πως μπορεί να βοηθήσει και στις τρείς θέσεις της επίθεσης. Και βέβαια είναι σίγουρο πως μπορεί να βοηθήσει και στο σκοράρισμα και όχι απλά στο να δημιουργήσει ευκαιρίες ή φάσεις για γκολ. Ήδη έχει έλθει για προπόνηση, χθές συγκεκριμένα έκανε την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα μας. Είναι σε άριστη κατάσταση, κάτι που δείχνει πως μπορεί άμεσα να βοηθήσει».

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.