Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΑΦΙΣΣΕΣ

Search Our Site

Να ευχαριστήσουμε πολύ το φαρμακείο Κανδρή Αναστασίου, στην Ιστιαία, που για ακόμα μια φορά μας παρείχε την πολύτιμη βοήθειά του, το φαρμακείο Βογιατζόγλου Παπακωνσταντίνου στους Ωρεούς για την προσφορά των 65 φλεβοκαθετήρων, αλλά και όλους εσάς που συλλέγοντας πλαστικά καπάκια βοηθήσατε να συγκεντρωθεί το χρηματικό ποσό που διατέθηκε.

5 Betadine Solution, 6 θερμόμετρα, 18 ελαστικοί επίδεσμοι, 50 ουροδοχεία μιας χρήσης, 4 καθετήρες σιλικόνης, 2 σωλήνες αερίων, 3 οξυζενέ, 2 κολάρα αυχένα, 1 αντιβιοτική κρέμα Fucidin και 60 φλεβοκαθετήρες θα παραδοθούν στο Κέντρο Υγείας Ιστιαίας και ευχόμαστε όλα τα υλικά να μείνουν αχρείαστα και να είστε πάντα υγιείς!

Καλές γιορτές με αγάπη και ειρήνη!

Πολιτιστικός Εξωραϊστικός Σύλλογος Ωρεών Ευβοίας

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.