Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΑΦΙΣΣΕΣ

Search Our Site

Το Σάββατο 13 Ιουνίου 2020 το Happy Traveller ξεκινά ένα ταξίδι με αυτοκίνητο στην Βόρεια Εύβοια. Ο Ευτύχης Μπλέτσας και η Ηλέκτρα Αστέρη θα εξερευνήσουν την περιοχή της Αιδηψού με τα ιστορικά λουτρά και τα παραδοσιακά χωριά. Θα φτάσουν στο δυτικότερο σημείο της Εύβοιας, θα θαυμάσουν τον γραφικό φάρο της Βασιλίνας και θα επισκεφθούν τις Μπαχάμες της Ελλάδας, τα παραδεισένια Λιχαδονήσια! Εκεί θα πάνε βόλτα με βάρκα, θα δούνε φώκιες και θα περπατήσουν για να εξερευνήσουν το παλιό εγκαταλελειμμένο χωριό στο νησί Μονολιά.

Στο δεύτερο μέρος θα πάνε στην καταπράσινη ενδοχώρα της περιοχής. Θα επισκεφθούν το μοναστήρι του Οσίου Δαβίδ και θα περπατήσουν στη φύση για να φτάσουν στον εντυπωσιακό καταρράκτη του Δρυμώνα. Αφού κάνουν μια βουτιά στα δροσερά νερά του θα οδηγήσουν προς τις Βόρειες ακτές για να δούμε το πανέμορφο νησάκι του Πύργου. Αφού περάσουν από την Ιστιαία, το Πευκί και τις Γούβες θα καταλήξουν στις Ανατολικές ακτές για να δουν την τεράστια παραλία της Αγίας Άννας και να κολυμπήσουν ως το νησάκι του Αγίου Νικολάου στο χωριό Ελληνικά. Η εξερεύνηση της περιοχής περιλαμβάνει πέρασμα από το χωριό Αχλάδι, την γραφική παραθαλάσσια κωμόπολη Λίμνη Ευβοίας και τις Ροβιές.

Happy Traveller στη Βόρεια Εύβοια.

Σάββατο 13/6 το πρώτο μέρος και

Σάββατο 20/6 το δεύτερο μέρος.

Happy Traveller

Ταξιδιωτική εκπομπή από αληθινούς ταξιδιώτες

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.