Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΑΦΙΣΣΕΣ

Search Our Site

Ένα έργο που έχει ταλαιπωρηθεί τα τελευταία χρόνια από τις διαδικασίες πήρε το δρόμο του.

Μιλάμε για την ανάπλαση του περιβάλλοντος χώρου του μνημείου του Ταύρου των Ωρεών που «σκάλωσε» χρονικά στις διαδικασίες και καθυστέρησε.

Το έργο να θυμίσουμε πως εγκρίθηκε από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος στις 25-9-2017 όταν ο Γιάννης Κοντζιάς ήταν Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού, Τουρισμού και Αθλητισμού και η μελέτη ήταν προσφορά του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Ωρεών.

Δείτε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει ο Γιάννης Κοντζιάς στο ΔΙΑΥΛΟΣ News στις 15 – 2 – 2018 για το θέμα, αλλά δείτε επίσης και την ανάρτησή μας από την επίσκεψη στο Περιφερειακό Συμβούλιο στο οποίο και ψηφίστηκε η ανάπλαση του χώρου γύρω από τον Ταύρο Ωερών στους συνδέσμους στην αρχή της ανάρτησης αυτής.

Λέει ο Δήμαρχος Ιστιαίας – Αιδηψού Γιάννης Κοντζιάς για το θέμα σε σημερινή του ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης:

«Η ανάδειξη του πολιτιστικού μας αποθέματος μπορεί να αποτελέσει στέρεο βάθρο αειφόρου ανάπτυξης»

Ένα έργο που έχει ταλαιπωρηθεί από τις διαδικασίες, αυτό της ανάπλασης του περιβάλλοντος χώρου του Ταύρου των Ωρεών, ξεκινά και η ικανοποίηση για εμάς που εργαστήκαμε γι’ αυτό είναι μεγάλη.

Καλή συνέχεια...

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.