Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΑΦΙΣΣΕΣ

Search Our Site

Την Πέμπτη 20 Αυγούστου 2020, στο Πολιτιστικό Στέκι ΛΑΓΟΥΔΕΡΑ στον Αγιόκαμπο Αιδηψού πραγματοποιήθηκε εκδήλωση παρουσίασης του (ποιητικού κυρίως) έργου του Δημήτρη Παπαχρήστου.

Την παρουσίαση έκανε ο δάσκαλος και συγγραφέας Παναγιώτης Τσιμπιδάκης, ο οποίος και διάβασε μαζί με την Αγγελική Μαρινάκη και τη Νίκη Καλέμη ποιητικά έργα του συγγραφέα – δημοσιογράφου.

Και ο ίδιος ο Δημήτρης Παπαχρήστος στη συνέχεια διάβασε έργα του. Στην παρέα και ο μουσικός Γιώργος Τζώρτζης ο οποίος με μουσικά διαλειμματα ερμήνευσε τραγούδια προσαρμοσμένα στα κείμενα του Δ. Παπαχρήστου, ενώ συμμετέιχε και ο Χ. Σαριδάκης.

ΣΣ: Φύση ατίθαση και ασυμβίβαστη , ο Δημήτρης Παπαχρήστος δεν ξεπούλησε τις ιδέες και τα πιστεύω του για να τις ανταλλάξει με καρέκλες και υπουργικούς θώκους, αγωνιζόμενος με το προσωπικό του παράδειγμα, αδιαφορώντας για το οικονομικό του κόστος.

Γενήθηκε και μεγάλωσε στο Αγιο Γεώργιο Ιστιαίας και αρθρογραφεί σε εφημερίδες και είναι παραγωγός και παρουσιαστής ραδιοφωνικών εκπομπών.

Έχει κάνει εκπομπές στην τηλεόραση και έχει δημιουργήσει τρία ντοκιμαντέρ πολιτικού, ιστορικού και οικολογικού περιεχομένου, που έχουν παιχτεί επανειλημμένα. Εργάστηκε στην Τράπεζα της Ελλάδος, στη διεύθυνση οικονομικών μελετών και ζει στα Εξάρχεια.

Ήταν ο βασικός εκφωνητής στον ραδιοφωνικό σταθμό του Πολυτεχνείου όσο αυτό τελούσε υπό κατάληψη από τους φοιτητές το 1973.

Δείτε τα Vίdeo της εκδήλωσης που ακολουθούν όπως και φωτορεπορτάζ (περισσότερο στο σύνδεσμο στην αρχή της ανάτρτησης)

Video με την ανάγνωση ποιημάτων απο τον ίδιο τον Δημ. Παπαχρήστο και κλείσιμο της εκδήλωσης με τις ευχαριστίες του συγγραφέα...

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.