Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Search Our Site

Ακόμα και σε αυτές τις δύσκολες ώρες που έχουν «χτυπήσει» την παγκόσμια αγορά και φυσικά το πορτοφόλι μας, ευτυχώς υπάρχουν εταιρείες και επαγγελματίες που στηρίζουν την τοπική αγορά, στηρίζουν το μοναδικό τοπικό προϊόν – ταυτότα της περιοχής μας.

Η εταιρεία του Νίκου Παναγιώτου «Μουρσαλί – Άλλο σύκο!», κάνει μια πρωτοπόρα κίνηση και προτείνει τιμή ασφαλείας για το προϊόν – ταυτότητα της Βόρειας Εύβοιας και κυρίως της περιοχής Ταξιάρχη, το ξερό σύκο.

Ο κος Παναγιώτου με ανάρτησή του όχι μόνο προτείνει αλλά και εφαρμόζει στην εταιρεία του την τιμή έναρξης αγοράς του σύκου στα 3 ευρώ, δείχνοντας ευαισθησία «απέναντι στο σπίτι του κάθε παραγωγού, απέναντι στην κληρονομιά της περιοχής, απέναντι σε κάθε επιχείρηση και εργαζόμενο της για την ασφάλεια και την οικονομική τους ευημερία».

Λέει η ανακοίνωση του Νίκου Παναγιώτου:

Για την τιμή του σύκου.

Διαβάζοντας την παρακάτω ανακοίνωση, να σημειωθεί πως μιλάω τόσο εκ πείρας ενός παραγωγού που πάλεψε χρόνια (και συνεχίζει μέχρι και σήμερα) και από την πλευρά ενός έμπορου, που στόχος του είναι το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για όλους τους άξονες του τροχού που ονομάζεται "Σύκο".

Σε μια αβέβαιη οικονομική περίοδο, η οποία χτυπά κάθε προϊόν και υπηρεσία σε παγκόσμια κλίμακα, οφείλουμε να φροντίσουμε για την διασφάλιση της διατήρησης της αξίας του προϊόντος μας.

Γι' αυτό το λόγο προτείνουμε να δημιουργηθεί μια ΤΙΜΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ για το σύκο Βορείου Ευβοίας, έτσι ώστε ακόμα και στις πιο δύσκολες οικονομικές περιόδους να υπάρχει ένα προστατευτικό πλέγμα για όλους, αλλά κυρίως για την αξία του πιο πολύτιμου μας αγαθού.

Δυσμενείς ημέρες και οικονομικές αναταραχές θα υπάρχουν πάντα, αλλά ακόμα και μέσα από αυτές φέρουμε ευθύνη απέναντι στο σπίτι του κάθε παραγωγού, απέναντι στην κληρονομιά της περιοχής, απέναντι σε κάθε επιχείρηση και εργαζόμενο της για την ασφάλεια και την οικονομική τους ευημερία.

Επίσημη, λοιπόν, πρόταση μας και δημοσίως είναι η τιμή έναρξης να είναι τα 3,00 Ευρώ και σε καμία των περιπτώσεων να μην γίνει υποτίμηση αυτής της αξίας από κανέναν.

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.