Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
Το σχόλιο της ημέρας

Search Our Site

Για όσους δεν το ξέρουν, διαβάστε πως προέκειψε η η ημέρα πολύ μεγάλων προσφορών Black Friday.

Θα θέλαμε να την πούμε στα ελληνικά Μαύρη Παρασκευή, αλλά... δεν ταιριάζει, δεν υπάρει μια αντιστοιχη ονομασία. Βέβαια θα μπορούσε να ονομαστεί ημέρα τρελών προσφορών, η εκπτώσεων, ή κάτι αντίστοιχο.

Όμως, πλέον είμαστε πολιτισμένοι και μιας και η γλώσσας μας έχει διαβροθεί σε μέγαλο βαθμό απο αμερικαόφερτες εκφράσεις, έτσι και σε αυτό το θέμα, χρησιμοποιήθηκε ο ξενόφερτος όρος.

Να πούμε πως ονομάστηκε έτσι από το αστυνομικό τμήμα της Νέας Υόρκης, επειδή την Παρασκευή αυτή γίνονταν πολλά ατυχήματα λόγω της μεγάλης κινητοποίησης των καταναλωτών, οι οποίοι ήθελαν να προλάβουν τις μεγάλες εκπτώσεις της Παρασκευής που ακολουθεί τη γιορτή των Ευχαριστιών (Thanksgiving Day).

Πλέον αυτο το καταναλωτικό αυτό "έθιμο" ήρθε και στην Ελλάδα από αρκετά καταστήματα.

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.