Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Search Our Site

Κανένα νέο σε σχέση με την εξαφάνιση της ηλικιωμένης γυναίκας που τελευταία φορά την είδαν στην Κερασιά τη Βρύση.

Γίνονται έρευνες στην περιοχή για τον εντοπισμό της.

Διαβάζουμε στο eviakoamos.gr: "Συνεχίζεται το θρίλερ με την αγνοούμενη από την Αγία Άννα που έφυγε από το σπίτι της το απόγευμα της Τετάρτης για μία βόλτα και δεν επέστρεψε ποτέ πίσω. Η τύχη της Βασιλικής Διακομοπούλου αγνοείται ακόμη. Και επειδή η 67χρονη γυναίκα αντιμετωπίζει προβλήματα Αλτσχάιμερ, η κατάσταση γίνεται ακόμη πιο δύσκολη.

Εκτός από την Αστυνομία και την Πυροσβεστική, άντρες του Α.Τ Λίμνης και των κλιμακίων της Πυροσβεστικής Μαντουδίου και Προκοπίου στη έρευνα για τον εντοπισμό της γυναίκας συμμετείχαν χτες από το πρωί μέχρι το απόγευμα άντρες της ΕΜΑΚ με σκύλο Κ9 καθώς επίσης και η Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης Εύβοιας το κλιμάκιο Αλιβερίου ο Νίκος Αποστόλου με τον Στέργιο Γαλανάκη ο οποίος επίσης διαθέτει εκπαιδευμένο για τον εντοπισμό ανθρώπων σκύλο, Κ9 τον άσπρο-Πάμπλο ."

Εάν γνωρίζετε κάτι, επικοινωνήστε με τη ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065.

===========================

Εξαφανίστηκε ηλικιωμένη γυναίκα απο την Αγία Άννα.

Δείτε τι δημοσίευσε ο γιός της στο FaceBook, για την εξαφάνιση.

Όποιος γνωρίζει κάτι, αν είδε τη γυναίκα, επικοινωνήστε με τα τηλεφωνα:

6938807595-6908443307-6946042918

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΥΡΙΩΣ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ ΕΥΒΟΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΥΡΩ ΧΩΡΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΑΣ.

ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΧΤΕΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΕΘΕΑΘΗ ΚΑΤ ΤΙΣ 17:30 ΣΤΗ ΚΕΡΑΣΙΑ ΤΗ ΒΡΥΣΗ. ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ.

ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΣΤΑ ΤΗΛ: 6938807595-6908443307-6946042918

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.