Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Search Our Site

Ανακοίνωση:

Σήμερα Τρίτη 30 Οκτωμβρίου 2018 οι μαθητες του ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΛΙΜΝΗΣ προχώρησαν σε κατάληψη του σχολικού χώρου με την σύμφωνη γνώμη και στήριξη των μαθητών Γυμνασίου και Λυκείου .

Η ενέργεια αυτή αποτελεί την ύστατη προσπάθεια της μαθητικής κοινότητας , καθώς έχουμε εξαντλήσει όλες τις πιθανές λύσεις.

Τα αιτήματα μας είναι η άμεση αντιμετώπιση του προβλήματος της έλλειψης καθηγητών στο σχολείο μας . Συγκεκριμένα ζητούμε τον διορισμό εκπαιδευτικών ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΓΓΛΙΚΩΝ.

Θεωρούμε απαράδεκτη την έλλειψη των εκπαιδευτικών αυτών , καθως διανύουμε τον δεύτερο διδακτικό μήνα . Οι μαθητές της 3ης Λυκείου καλούνται να εξεταστούν πανελλαδικώς σε ένα μάθημα που δεν έχουν διδαχθεί ακόμα , αν και πλησιάζουμε τον τρίτο διδακτικό μήνα .

Επιπλέον , τα μαθήματα αυτά στερούνται και οι μαθητές της Ά και ΄Β Λυκείου.

Είμαστε αποφασισμένοι να διεκδικήσουμε τα δικαιώματα μας .

Και έχουμε αποφασίσει να συνεχίσουμε τον αγώνα ωσότου δοθεί μια λύση στο πρόβλημα μας.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΛΙΜΝΗΣ.

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.