Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Search Our Site

Στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ «έπαιξε» σήμερα το θέμα της βράβευσης προσωπικοτήτων (ανάμεσά τους και η Δήμαρχος Ιστιαίας – Αιδηψού).

Συγκεκριμένα αναφέρθηκε η εκπομπή σε ανακοίνωση της UNESCO, με την οποία διευκρινίζονται βασικά σημεία αναφορικά με τη λειτουργία της Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO και των Ομίλων για την UNESCO, προκειμένου να μην γίνεται κακή χρήση και εκμετάλλευση του ονόματος του Διεθνούς Οργανισμού για σκοπούς που ουδεμία σχέση έχουν με τις προτεραιότητες και τις αξίες της.

Δείτε στο σύνδεσμο που υπάρχει στην αρχή της καταχώρησής μας το άρθρο για το θέμα από την ιστοσελίδα της ΕΡΤ, όπου υπάρχει και το ηχητικό απόσπασμα.

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.