Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ

Search Our Site

Στην χτεσινή εκπομπή του Γιάννη Τσελίκα στο Ράδιο Ιστιαία, ο Αντιπεριφερειάρχης Φάνης Σπανός ανακοίνωσε την δημοπράτηση του έργου για τον δρόμο Λίμνης – Αιδηψού.

(Ακούστε τον κο Σπανό για το θέμα, κάνοντας κλι στο σύνδεσμο που υπάρχει πάνω απο τη φωτογραφία)

Εκεί για χρόνια, στο ύψος των Ηλίων, υπάρχει ταμπέλα με την ένδειξη ΠΕΡΝΑΤΕ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ ! Πιθανά να έχουμε το μοναδικό προνόμιο όχι μόνο των Λουτρών της Αιδηψού, αλλά και την ύπαρξη μιας τέτοιας ταμπέλας στην περιοχή.

Για το συγκεκριμένο έργο, ο Γιάννης Κοντζιάς ανάρτησε στο προσωπικό του προφίλ στο FB: Ακόμη μια προεκλογική δέσμευση υλοποιείται.

Δημοπρατήθηκε σήμερα το έργο "αντιμετώπιση καταπτώσεων-κατολισθήσεων" στην επαρχιακή οδό Λ.Αιδηψου -Ροβιες(8000000€).

"Η προσπάθεια συνεχίζεται..."

Εμείς θα πούμε πως σίγουρα αυτό το έργο είναι μια ανάσα για την περιοχή και μακάρι να πραγματοποιηθεί – ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατό.

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.