Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ

Search Our Site

Το θέμα του οδικού δικτύου της Σκύρου έφερε ξανά στο προσκήνιο μία σειρά από θέματα που έχουν να κάνουν με την οδική ασφάλεια των πολιτών . Ο Αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας, Φάνης Σπανός αναφέρθηκε σήμερα στην παρέμβαση που θα κάνει άμεσα η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας σε ένα τόσο σοβαρό θέμα αν και δεν είναι «ουσιαστικά» στη δικαιοδοσία της.

Ο κ. Σπανός αναφέρθηκε στα περίπου 400.000€ που θα διατεθούν στο νησί για ασφαλτοστρώσεις σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου που χρειάζεται άμεση παρέμβαση. Θα είχαν ξεκινήσει οι διαδικασίες, αλλά εξ αιτίας της 4μηνης απεργίας των μηχανικών δεν έγιναν δημοπρασίες με αποτέλεσμα να καθυστερήσει.

Ωστόσο, θέμα οδικής ασφάλειας είναι και η σήμανση και η τοποθέτηση προστατευτικών μπαρών και διαγραμμίσεων όπου κρίνεται αναγκαίο.Σύμφωνα με όσα δήλωσε κατά τη διάρκεια του Περιφερειακού Συμβουλίου ο κ. Σπανός, έχουν εξασφαλιστεί 500.000€ για τέτοιου είδους παρεμβάσεις σε όλο το οδικό δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας.

πηγη: http://www.eviakosmos.gr/

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.