Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ

Search Our Site

Υπό την αιγίδα του Ομίλου UNESCO Πειραιώς και Νήσων πραγματοποιείται η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού MITE (Mediterranean International Tourism Exhibition) στο MEC Παιανίας από τις 19 έως 22 Οκτωβρίου .

Έκθεση στην οποία συμμετέχει και η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Εκεί βρίσκεται ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού – Πολιτισμού – Αθλητισμού Γιάννης Κοντζιάς, ο οποίος καθημερινά στο περίπτερο της Περιφέρειας συνομιλεί με επιχειρηματίες.

Σημαντική και ουσιαστική η κίνηση αυτή για τις επιχειρήσεις που βρίσκονται στα όρια της Περιφέρειας Στερεάς και φυσικά και στην περιοχή μας.

Να σημειώσουμε εδώ πως η Έκθεση συνδέει όσους συμμετέχουν με την “Τουριστική βιομηχανία” η οποία συνδέεται με όλους τους κλάδους και τις πτυχές της οικονομίας.

Η ΜΙΤΕ διοργανώνεται υπό την Αιγίδα όλων των σημαντικών Τουριστικών και Οικονομικών θεσμικών φορέων της χώρας.

Είναι ιδιαίτερα σημαντική η προβολή των προϊόντων και των υπηρεσιών της κάθε περιοχής και η ανάδειξη του ρόλου του Επιμελητηρίου, στη ΜΙΤΕ, την οποία θα επισκεφθούν 30.000 εμπορικοί επισκέπτες και κοινό, 250 επιλεγμένοι buyers και εταιρίες από τη διεθνή αγορά και θα πραγματοποιηθούν περισσότερα από 10.000 επαγγελματικά ραντεβού.

Στην έκθεση υπάρχουν ειδικοί χώροι αποκλειστικά για τα τοπικά προϊόντα, την οινοποιία, τη ζυθοποιία, τη γαστρονομία κ.ά.

Επίσης, στο χώρο της Έκθεσης θα πραγματοποιηθούν ειδικά Συνέδρια, με σημαντικούς διεθνείς ομιλητές.

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.