Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ

Search Our Site

«Grand finale» μας επιφύλαξε ο Γιάννης Κοντζιάς σαν Αντιπεριφερειάρχης, αφού χθες παραβρέθηκε σε συνάντηση κατά την οποία συζητήθηκε η σύνδεση του Αεροδρομίου Ελ. Βενιζέλος τόσο με τα Καμμένα Βούρλα όσο και με τα Λουτρά της Αιδηψού.

Η σύνδεση αυτή θα επιδοτηθεί από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και θα ξεκινήσει από τον ερχόμενο Μάιο, ενώ θεωρείτε πολύ σημαντική μιας και θα εξυπηρετήσει τόσο τους επισκέπτες αλλά και τους κατοίκους των δύο περιοχών και ειδικότερα της δική μας περιοχής.

Στη συνάντηση εκτός από τον κο Γιάννη Κοντζιά ήταν παρόντες και η Πρόεδρος των Ξενοδόχων Αιδηψού Ελένη Φώτου, ο κος Χέλμης του Συλλόγου Ξενοδόχων Εύβοιας καθώς και ο κος Θεολόγου από τα Καμένα Βούρλα.

Έτσι ο κος Κοντζιάς κλέινει τη δράση του στην Περιφέρεια σαν Αντιπεριφερειάρχης, με ένα σημαντικό έργο για την περιοχή της Βόρειας Εύβοιας.

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.