Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ

Search Our Site

To Σάββατο που μας πέρασε 5-5-2018 πραγματοποιήθηκε μια πολύ σημαντική επίσκεψη της Υπουργού Εμπορίου Ρουμανίας κ. Gabriela Mihaela Voicila και αντιπροσωπείας από την Ρουμανία, τόσο με ανθρώπους της Περιφέρειας αλλά και με την Διοικητική Επιτροπή του Επιμελητηρίου Ευβοίας.

Στη συνάντηση αποφασίστηκαν προτωβουλίες για την ανάπτυξη εμπορικών συνεργασιών της Ρουμανίας και τη Εύβοιας.

Η επίσκεψη της Ρουμανικής αντιπροσωπείας στο Επιμελητήριο, την οποία συνόδευε ο Περιφερειακός Σύμβουλος Γιάννης Κοντζιάς και η Υπεύθυνη Τουρισμού του Επιμελητηρίου Παρασκευή Μπουραντά, αποτελεί συνέχεια της συμμετοχής του Επιμελητηρίου στην Διεθνή Τουριστική Έκθεση του Βουκουρεστίου.

Ο Περιφερειακός Σύμβουλος Γιάννης Κοντζιάς γράφει στο προσωπικό του προφίλ στο FaceBook:

Το δρόμο για τη Ρουμανία τον πήρα στα 18 μου.

Σήμερα ο ίδιος δρόμος μπορεί να είναι μια προοπτική για την Εύβοια, για τον τουρισμό και την παραγωγή μας.

Η υπουργός εμπορίου κ. Voicila και ο πρέσβης της Ρουμανίας στην Αθήνα κ.Fatu με τους συνεργάτες τους μας επισκέφθηκαν και άμεσα κάτσαμε στο τραπέζι για δουλειά. Τιμή μου να συμβάλλω με τις δικές μου δυνάμεις στην εδραίωση αυτής της συνεργασίας.

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.