Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ

Search Our Site

Με ανάρτηση του Περιφερειάρχη Κώστα Μπακογιάννη στο FaceBook, αναγγέλθηκαν τα έργα σε δασικούς δρόμους της περιοχής μας.

Ο Περιφερειακός Σύμβουλος Γιάννης Κοντζιάς έκανε κοινοποίηση της συγκεκριμένης ανάρτησης στο προσωπικό του προφίλ, δηλαδή την ανάρτηση με την είδηση για συντήρηση των δασικών δρόμων.

Συγκεκριμένα αναφέρεται στο δασικό οδικό δίκτυο στην περιοχή των Γουβών, όπου η Περιφέρεια και ο Φάνης Σπανός σε συνεργασία με την τοπική κοινωνία, εργάζονται για την βελτιστοποίηση του οδικού δικτύου.

Έτσι μετά τον καθαρισμό του βασικού οδικού άξονα της Βόρειας Εύβοιας, σειρά βλέπουμε να έχει και το δασικό οδικό δίκτυό της.

Λέει λοιπόν ο Κώστας Μπακογιάννης:

Τα έργα για τον εκσυγχρονισμό του αγροτικού οδικού δικτύου μπαίνουν στην δεύτερη φάση.

13 μεγάλα έργα σε 10 δήμους εντάσσονται στο ΕΣΠΑ και προστίθενται σε αυτά που ξεκίνησαν πριν από μερικούς μήνες, με τη χρηματοδότηση της Περιφέρειας.

Στόχος είναι να αποκτήσουν επιτέλους οι αγρότες, οι παραγωγοί και όλοι οι επαγγελματίες, εργαλεία για τη δουλειά τους. Αξιοπρεπείς συνθήκες για να αναπτύσσονται.

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.