Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ

Search Our Site

Στις 7 Αυγούστου 2019 πραγματοποιήθηκε η τελευταία συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς .

Ο Κώστας Μπακογιάννης γράφει στο προσωπικό του προφίλ:

«Μεγάλη η συγκίνηση για αυτά τα 5 χρόνια που πέρασαν, αλλά και μεγάλη η χαρά για όλα τα έργα και τις δράσεις που καταφέραμε να υλοποιήσουμε όλοι μαζί, προτάσσοντας τη συνεργασία και τη συναίνεση. Και επειδή δουλεύουμε μέχρι την τελευταία μέρα:

- 26,9 εκ ευρώ επιπλέον από εθνικούς πόρους για μελέτες και έργα αντιπλημμυρικής προστασίας, την επισκευή και συντήρηση κέντρων υγείας, έργα πολιτισμού και αθλητισμού και την επισκευή και συντήρηση μηχανημάτων πολιτικής προστασίας.

- 64,9 εκ ευρώ ακόμη από το ΕΣΠΑ για την αναβάθμιση του οδικού δίκτυου, την επιχειρηματικότητα, τον πολιτισμό και τις ολοκληρωμένες παρεμβάσεις βιώσιμης αστικής ανάπτυξη.

Είμαστε όλοι προσωρινοί, τα έργα μένουν.»

Και ο νέος Δήμαρχος Ιστιαίας – Αιδηψού Γιάννης Κοντζιάς γράφει στο προσωπικό του προφίλ:

«Μια πενταετής θητεία στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας τελειώνει, με το συμβούλιό μας να συνεδριάζει σήμερα για τελευταία φορά.

Ήταν μια θητεία παραγωγική και αποτελεσματική με τη συναίνεση να νικάει τον παλαιοκομματισμό και να σβήνει τις διαχωριστικές γραμμές ανάμεσα σε παρατάξεις και πρόσωπα.

Ήταν μια θητεία με ουσιαστικές παρεμβάσεις που έδωσαν λύσεις.Με έργο στη Στερεά, την Εύβοια και το Δήμο Ιστιαίας Αιδηψου.

Ήταν μια θητεία που με ωρίμασε πολιτικά και κατέληξε με την έκφραση της εμπιστοσύνης των συμπολιτών μου στην κάλπη των δημοτικών εκλογών.

Κώστα σε ευχαριστω για την ευκαιρία και την εμπιστοσύνη που μου έδωσες.

Φάνη σε ευχαριστω για την εξαιρετική συνεργασία που θα συνεχιστεί.Ο πρώτος και δεύτερος βαθμός αυτοδιοίκησης μόνο ΜΑΖΙ μπορούν να πετύχουν.

Σας ευχαριστω όλους για τη μεγάλη τιμή να υπηρετήσω τον τόπο μου για τέταρτη συνεχή θητεία.

Συνεχίζουμε ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ».

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.