Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
Flash News

Search Our Site

Μια όμορφη βραδιά μας χάρισε το περασμένο Σάββατο 26-62020 η ΛΑΓΟΥΔΕΡΑ στον Αγιόκαμπο Αιδηψού, μια βραδιά που ήταν η δεύτερη σε σειρά, με την μουσική παρέα του γνωστού καλλιτέχνη Γιώργου Τζώρτζη.

Ο Γιώργος Τζώρτζης τραγούδησε ρεμπέτικα και λαϊκά τραγούδια μαζί με τους Δημήτρη Κατσιούρα και Λάμπρο Μαργιανό, αλλά τραγούδησε και τελευταίες δημιουργίες του με μελοποιημένα ποιήματα του μεγάλου ποιητή Γιάννη Σκαρίμπα.

Υπέροχες και οι φωνές των δύο μουσικών που συνόδεψαν τον Γιώργο Τζώρτζη αλλά και αυτές των Παναγιώτη Μαυροκοτα και Γιάννη Μουρατίδη, που βρίσκονταν στο ακροατήριο και δε δίστασαν να συνοδεύσουν σε μερικά τραγούδια τον βασικό ερμηνευτή της βραδιάς.

Η νύχτα κύλισε γρήγορα με το κέφι που δημιουργήθηκε στο όμορφο περιβάλλον της ΛΑΓΟΥΔΕΡΑΣ με τους ερμηνευτές στα καλύτερά τους, αλλά και με την προσεκτική περιποίηση της Αγγελικής και του Θανάση, κάτω από ένα πολύ όμορφο καλοκαιρινό φεγγάρι, κάνοντας αρκετούς να εκφραστούν με το χορό.

Δείτε τα Video αλλα και το φωτορεπορτάζ (κάντε κλικ στο σύνδεσμο στην αρχή της ανάρτησης) από τη βραδιά…

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.