Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
Flash News

Search Our Site

Στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Εύβοιας «Απόστολος Πανταζής» πέρασε η ομάδα της Ένωσης Απολλωνίου – ΑΟ Ιστιαίας αφού επιβλήθηκε της επαναδραστηριοποιημένης ομάδας της Ανατολής Αγδινών με 7-1.

Ο αγώνας έγινε στο γήπεδο Γουβών χωρίς θεατές και με το διαιτητή κο Παπακυριάκο να τηρεί όλα τα απαραίτητα μέτρα για την αποφυγή διάδοσης του Covid-19 και με τους ποδοσφαιριστές να μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο όχι με τον κλασικό ομαδικό τρόπο και χωρίς χαιρετισμούς.

Για την ιστορία, ο αγώνας είναι ο πρώτος επίσημος για τη φετεινή σεζόν στη Βόρεια Εύβοια και ο Ηλίας Στεργίου ο πρώτος που πατυχαίνει όχι μόνο το πρώτο γκολ της σεζόν αλλά και το πρώτο χατ τρικ στη Βόρεια Εϋβοια.

Τα γκολ και φάσεις του αγώνα διαβάστε τα κάνοντας κλι στο σύνδεσμο στην αρχή της ανάρτησης....

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.