Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ...

Search Our Site

Μια μέθοδος για να ταίσουμε τα πουλερικά μας, με άφθονο και τσάμπα γρασίδι!Να φτιάξουμε ξύλινα πλαίσια με σανίδες, όπου στο πάνω μέρος τους, θα προσαρτήσουμε ένα συρμάτινο πλέγμα, αρκετά λεπτό, ώστε οι κότες να μην μπορούν να φτάσουν το έδαφος.Σπέρνουμε στο έδαφος γρασίδι ή ότι άλλο νομίζουμε ότι θα προτιμήσουν οι κότες μας και μετά τοποθετούμε από πάνω τα πλαίσια. Όταν το γρασίδι γίνει αρκετά μεγάλο και περάσει σε ύψος το πλαίσιο, οι κότες θα μπορούν να το τρώνε, χωρίς όμως να πειράζουν την ρίζα.

Έτσι το γρασίδι θα φυτρώνει ξανά και ξανά. Όταν τελικά το γρασίδι φτάσει στο τέλος της ζωής του, απλά σηκώνουμε τα πλαίσια και οι κότες θα βρουν άφθονη τροφή, από τις ρίζες και τα σκουλήκια που θα έχουν αναπτυχθεί.

πηγη: https://ellinikeskotes.blogspot.gr

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.