Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Search Our Site

Την κοπή πίτας πραγματοποίησαν την Παρασκευή 17-2-2017 οι δύο ομάδες της Αιδηψού, σε γνωστό καφέ της παραλίας Λουτρών Αιδηψού, ιδιοκτησίας του Προέδρου του ΑΟ Αιδηψού Σωκράτη Φώτου.

Σε μια κοινή τελετή, οι δύο ομάδες οι οποίες «είναι ένα» όπως ειπώθηκε, συγκεντρώθηκαν και σε ένα κλίμα φιλικό έκοψαν την πίτα τους με καφέ, ποτό, πειράγματα και πολύ γέλιο.

Ο Θανάσης Αναγνώστου, προπονητής της ΟΠΑ, έκανε την αρχή και απεύθυνε λίγα λόγια στους παρευρισκόμενους, ευχόμενος: «καλή χρονιά και υγεία, όχι τραυματισμούς».

Τις ευχές του στη συνέχεια έδωσε ο προπονητής του ΑΟ Αιδηψός Γιώργος Δημητρίου και τέλος ο Θανάσης Αναγνώστου και ο Στάθης Χασανδρινός έκοψαν τις πίτες που είχαν τέσσερις τυχερούς που πήραν συμβολικά δώρα.

(δείτε φωτορεπορτάζ και video από την βραδιά, κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο που υπάρχει πάνω απο την φωτογραφία)

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.