Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Search Our Site

Είναι κάποιες κινήσεις που σε πολλούς βγαίνουν αβίαστα, φυσιολογικά!

Έτσι και στο περασμένο παιχνίδι της Σκεπαστής με την ομάδα των Ωρεών, όλοι στο γήπεδο απόλαυσαν μια σκηνή fair paly, μια σκηνή που δείνχει με νόημα και περιεχόμενο το τι σημαίνει αθλητισμός.

Οι δύο πορτιέρε των ομάδων, έκαναν ζέσταμα μαζί. Ο Βασίλης Μπαρμπούνης και ο Δημήτρης Μαυρούστικος πριν την έναρξη του αγώνα, έκαναν ζέσταμα προπονόντας ο ένας τον άλλο.

Εμείς το έχουμε πει πολλές φορές: αυτό μα χαροποιεί στον αθλητισμό και γι αυτό και τον υπηρετούμε. Τέτοιες στιγμές μας δίνουν δύναμη να ξεπερνάμε τις άλλες δύσκολες περιπτώσεις που πιθανά μας τυχαίνουν. Μπράβο στα παιδιά! Έδωσαν πραγματικά μαθήματα αθλητικού ήθους!

Δείτε φωτορεπορτάζ κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο που υπάρχει πάνα απο τη φωτογραφία

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.