Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Search Our Site

Δεν τα κατάφεραν τα κορίτσια του ΑΟ Ωρεών (Αρτέμιδες), χάνοντας 0-1 από τις Απολλωνίδες Ερέτρειας.

Ο αγώνας έγινε στα πλαίσια του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών στο γήπεδο της Ιστιαίας, χτές Κυριακή 26 Μαρτίου 2017 στις 15.00.

Η ομάδα της βόρειας Εύβοιας δέχτηκε το μοναδικό τέρμα του αγώνα με πέναλτι και έτσι, μια αγωνιστική πριν το τέλος του πρωταθλήματος, κατακτά την τέταρτη θέση στον βαθμολογικό πίνακα.

Ο επόμενος αγώνας είναι με τον Παμπαιανικό, αν και όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα δεν αλλάζει η κατάταξη της ομάδας των Αρτέμιδων.

Χαρακτηριστικό το χτεσινό γεγονός του ότι τα κορίτσια των Ωρεών δεν είχαν προπονητή στον πάγκο τους, μιας και ο Ρούλης Κυρπισλίδης έχει υποβάλλει από την προηγούμενη εβδομάδα της παραίτησής του στην ΕΠΟ.

Οι πληροφορίες μας λένε πως αντίστοιχη κίνηση έχει κάνει και ο Πρόεδρος της ομάδας, Νίκος Θεοδώρου, υποβάλλοντας και αυτός παραίτηση στην ΕΠΟ από το γυναικείο τμήμα των Ωρεών, πριν από τον συγκεκριμένο αγώνα.

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.