Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Search Our Site

Για την 27η αγωνιστική, στο γήπεδο του Νέου Πύργου το Βυζάντιο έχασε από την φιλοξενούμενη ομάδα της Σκεπαστής με 0-3 , σε ένα παιχνίδι που σε γενικές γρεμές οι νικητές είχαν τον πρώτο λόγο.

Αν και το Βυζάντιο προσπάθησε να αντιδράσει από την αρχή, δεν κατάφερε να δημιουργήσει κάποια επικίνδυνη φάση στην περιοχή του Μπαρμπούνη.

Να σημειώσουμε εδώ πως αρχηγός της Σκεπαστής σήμερα ήταν ο Βασίλης Μπαρμπούνης, ο οποίος μάλιστα φορούσε ένα ξεχωριστό περιβραχιόνιο. Το περιβραχιόνιο που φτιάχτηκε και αφιερώθηκε στον παλιό και αξέχαστο Χρήστο Χαλαστάρα, τότε που έφυγε απο τη ζωή ενώ ήταν παίκτης της ΑΕΚ Νέου Πύργου, το 2013.

Δείτε το πλήρες ρεπορτάζ, Video με φάσεις και γκολ αλλά και φωτορεπορτάζ κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο που υπάρχει πάνω απο την φωτογραφία.

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.