Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Search Our Site

Άλλη μια νίκη για τον ΑΟ Αιδηψού, λίγο πριν τη λήξη του πρωταθλήματος, αυτή τη φορά απέναντι στην Δόξα Προκοπίου, μια νίκη που την φέρνει ακόμα πιο κοντά στην Α΄ Κατηγορία.

Στο σημερινό παιχνίδι, αν και οι φιλοξενούμενοι είχαν κάποιες λίγες ευκαιρίες, τελικά η ομάδα του Γιώργου Δημητρίου κατάφερε να πετύχει δύο γκολ μέσα σε 15 λεπτά και έτσι να πάρει τους τρείς βαθμούς της νίκης.

Συγκεκριμένα στο 67΄ ο Χρήστος Φώτου με ένα σουτ που βρήκε σε δώμα αμυνόμενου και στη συνέχεια κατέληξε στα δίχτυα του Αλατζά, άνοιξε το σκορ 1-0.

Λίγα λεπτά αργότερα, στο 80΄ συγκεκριμένα, ο Θανάσης Ψύλλος ο οποίος είχε μπει σαν αλλαγή πριν δέκα λεπτά, μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και από εκεί στα δίχτυα του Αλατζά, κάνοντας το τελικό 2-0.

Δείτε περισσότερα κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο που υπάρχει πάνω απο τη φωτογραφία

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.