Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Search Our Site

Μεγάλη ημέρα για το Βυζάντιο Νέου Πύργου, αφού από χτές βρίσκεται στην Β΄ Κατηγορία της Εύβοιας. Συγκεκριμένα η ομάδα του Νέου Πύργου αγωνίστηκε χτές με το αδιάφορο αποτελέσματος Τραχήλι (μιας και ανέβαινε σίγουρα) και κατάφερε να το νικήσει με 2-1 στο Ενωσιακό γήπεδο της Χαλκίδας. Να σημειώσουμε ότι το Βυζάντιο ανέναινε στην Β΄ Κατηγορία ακόμα και με ισοπάλια.

Τα γκολ για το Βυζάντιο ήλθαν νωρίς και τα πέτυχαν οι Αρετσίνης (στο 10΄) και Χουβαρδάς Δημήτρης (στο 14΄). Το Τραχήλι κατάφερε να μειώσει με πέναλτι ο Σκολαρίκης.

Όπως ήταν φυσικό, η ομάδα του Βυζαντίου όπως και όλο το χωριό γιόρτασε την άνοδο. Εμείς επικοινωνήσαμε με τον προπονητή της ομάδας Δημήτρη Ζουπανιώτη ο οποίος μας είπε: «μετα το χτεσινό παιχνίδι μας έφυγε τα άγχος που είχαμε όλοι στην ομάδα για την εξέλιξη. Να σημειώσουμε πως δεν είχαμε προετοιμαστεί όπως θα θέλαμε, μιας και λόγω κυπέλλου οι ομάδες είχαν υποχρεώσεις.

Παρόλα αυτά τα καταφέραμε. Θέλω να συγχαρώ όλα τα παιδιά από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο. Πιστεύω ότι υπερέβαλαν εαυτόν. Καταφέραμε την άνοδο αήττητοι και ξεκινάμε την προετοιμασία μας για τη νέα σεζόν. Όλα τα παιδιά ήθελαν την άνοδο, ήταν βασικός στόχος μας, θέλαμε να προχωρήσουμε λίγο παραπέρα, να ξεφύγουμε από την… μιζέρια της Γ΄ Κατηγορίας.

Μετά την άνοδο, όλο το χωριό πανηγύρισε με την ομάδα να γυρίζει τους βασικούς δρόμους, με κορναρίσματα και ιαχές. Οι κάτοικοι είχαν βγεί στους δρόμους και συνέχαιραν όλα τα παιδιά. Στη συνέχεια κάτσαμε σε μαγαζί της παραλίας και το γλεντήσαμε, δυστυχώς με απουσία του Προέδρου Κώστα Μασουρίδη, που έπρεπε για επαγγελματικούς λόγους να βρίσκεται στην Αθήνα.

Ήδη συζητάμε για κάποιες μεταγραφές, είναι κάποιοι παίκτες που θα ήθελα στην ομάδα, εύχομαι να πάνε όλα καλά. Λόγω της ενασχόλησής μου με τις Ακαδημίες, πιστεύω πάντα στη συνεργασία των έμπειρων παικτών με τα νέα παιδιά. Πιστεύω πως στη νέα κατηγορία θα έχουμε μια καλή πορεία».

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.