Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Search Our Site

ο Α.Ο.ΩΡΕΩΝ με το τελος της αγωνιστικης περιοδου 2016-2017 ευχαριστει τους παιχτες, τις παιχτριες του καθως και τους προπονητες Κωστα Ζυγογιαννη και Λαζρο Κυρπισλιδη για τις τεραστιες προσπαθεις οπου εκαναν ωστε οι ομαδες να σταθουν στα προταθληματα...παρ' ολες τις αντιξοες συνθηκες και τα προβλημτα οπου υπηρχαν!

Επισης οσους τις στηριξαν, γονεις και φιλαθλους.

Τους χορηγους : Δημητρη Ν. Καραδημητρη (συνεργειο αυτοκινητων στην Αθηνα), την οικογενεια του Νικολαου Κωλετσα (στην Γερμανια) και το καταστημα ΄΄Ονειροπαγιδα΄΄ (Ωρεοι)

Τελος συγχαιρει την ομαδα Α.Ο.Αιδηψος για την ανοδο της στην Α΄κατηγορια και της ευχεται να εχει μια εξισου καλη πορεια και εκει...καθως επισης της συμπαραστεκεται στην αναπαντεχη απωλεια του φιλου,προεδρου Σωκρατη Φωτου!

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.