Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Search Our Site

Από αναγνώστη του ΔΙΑΥΛΟΥ είχαμε την πληροφορία για ζημιές που έγιναν στο γήπεδο «Ηλίας Κουστουφλάκης» του Προκοπίου. Εμείς επισκεφθήκαμε το συγκεκριμένο γήπεδο, χθές νωρίς το απόγευμα.

Εκεί είχαμε δώσει ραντεβού με τον Πρόεδρο της «Δόξας Προκοπίου», της ποδοσφαιρικής ομάδας του χωριού δηλαδή, Δημήτρη Κουτσουφλάκη.

Ο κος Κουστουφλάκης μας έκανε μια ενημέρωση και για τις ζημιές που έγιναν στο γήπεδο, αλλά μας δήλωσε στην κάμερα του ΔΙΑΥΛΟΥ και την απόφασή του να παραιτηθεί από Πρόεδρος της ομάδας, μιας και βλέπει τις προσπάθειες χρόνων να μη βρίσκουν ανταπόκριση.

Συγκεκριμένα ο κος Δ. Κουτσουφλάκης μας είπε: « Είναι τώρα τρία – τέσσερα χρόνια που έχουμε κάθε χρόνο στην γιορτή του Οσίου Ιωάννη του Ρώσου τα ίδια γεγονότα. Συγκεκριμένα, αθίγγανοι παραβιάζουν τις πόρτες του γηπέδου καθώς και των δωματίων που έχουμε για αποδυτήρια κλπ, και προβαίνουν σε λεηλασίες και καταστροφές. Μέχρι πέρσι μας έπαιρναν μπάλες, στολές, αθλητικό υλικό και ότι άλλο μπορεί να υπήρχε μέσα στους χώρους του γηπέδου. Φέτος, προνοήσαμε και είχαμε αφαιρέσει τα περισσότερα πολύτιμα υλικά από αυτούς τους χώρους. Καταρχάς, στο χώρο πάρκινγκ του γηπέδου, είχαν κατασκηνώσει και μέχρι πριν λίγες ώρες τα σκουπίδια που υπήρχαν στο χώρο, δεν μπορείτε να τα διανοηθείτε. Αν ερχόσασταν μέχρι τις 12.00 θα τα βρίσκατε εδώ και είναι περίεργο το ότι μαθεύτηκε πως θα ερχόταν δημοσιογράφος και «ξαφνικά» μαζεύτηκαν. Στο χώρο όμως του γηπέδου υπήρξαν προβλήματα. Πριν φτάσω σε αυτό όμως, να πω πως είχα απευθυνθεί και στην τοπική εκκλησία, και στον αρμόδιο Αντιδήμαρχο καθώς και στον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας. Είχα ήδη βρει και συνεννοηθεί με εταιρεία security να μας διαθέσει 4 άτομα για την φύλαξη του χώρου, με κόστος 400 ευρώ. Δυστυχώς όμως από κανέναν αρμόδιο δεν βρήκαμε ανταπόκριση. Έτσι φτάσαμε για άλλη μια φορά να έχουμε τα ίδια προβλήματα. Έχω απογοητευτεί από αυτή την ασυνεννοησία και έχω αποφασίσει να παραιτηθώ από Πρόεδρος της «Δόξας». Τόσα χρόνια δίνουμε χρήματα και εργασία προσωπική για να μπορέσουμε να κρατήσουμε το γήπεδο, για να μπορούν τα παιδιά μας να ασχολούνται με τον αθλητισμό και όχι με άλλα περίεργα. Εμείς, με δικά μας έξοδα πάντα κάνουμε ότι μπορούμε. Τα τελευταία τρία χρόνια ο Δήμος μας ( συνεχίζει ο κος Δημ. Κουτσουφλάκης ) μόνο δύο φορές έβαλε λίπασμα για το χόρτο. Ακόμα και το λίπασμα όλο αυτό το διάστημα, το αγοράζουμε τελικά εμείς. Πριν 8 μήνες χάλασε η κεντρική αντλία πίεσης για το πότισμα του χόρτου και δεν έχει ακόμα επισκευασθεί. Έτσι αναγκαζόμαστε να προσπαθούμε να ποτίσουμε με τη φυσική ροή του νερού. Ακόμα και στο παλιό γήπεδο δεν υπάρχει βοήθεια. Και εκεί, όπως και στο γήπεδο εδώ, μέχρι και προβολείς εμείς έχουμε βάλει. Έχουμε αγοράσει δύο κομπλέ προβολείς. Μάλιστα έχουμε ζητήσει εδώ και χρόνια ένα γερανοφόρο για να γυρίσουμε τους προβολείς που κοιτάζουν το χόρτο, χωρίς καμία ανταπόκριση και σε αυτό το ζήτημα. Το κούρεμα στο χόρτο το κάνουμε εμείς με εθελοντική εργασία και μάλιστα δώσαμε και χρήματα για να συντηρήσουμε το κουρευτικό μηχάνημα και έτσι υπάρχει για χρήση και από τα άλλα γήπεδα. Τα λέω όλα αυτά γιατί με πνίγει πια η αγανάκτηση. Αδιαφορία και από τον Αντιδήμαρχο και από τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας αλλά και τους Δημοτικούς Συμβούλους του Δήμου μας. Εξαίρεση μόνο ο κος Δανέλης που έχει αποχωρήσει από τον Συνδυασμό του κου Καλυβιώτη, ο οποίος όποτε τον χρειαστήκαμε, δεν αρνήθηκε ποτέ να δώσει το χρόνο του και την εργασία του δωρεάν. Τους καταγγέλλω όλους αυτούς τους παράγοντες του Δήμου και δηλώνω πως είναι απαράδεκτοι και δεν ενδιαφέρονται για τα προβλήματά μας (είπε ο κος Δημ. Κουτσουφλάκης).

Θα θελα να πω και άλλα, αλλά σταματώ εδώ, τουλάχιστον προς το παρόν και η απόφασή μου για παραίτηση από Πρόεδρος ισχύει".

Αυτά μας δήλωσε ο κος Δημήτρης Κουτσουφλάκης.

Μπορείτε να δείτε ένα μικρό Video με τη δήλωση παραίτησης που έκανε κάτω από μεγάλη συγκινησιακή φόρτιση ο κος Κουτσουφλάκης αλλά και από τις ζημιές που πραγματοποιήθηκαν σε αυτό.

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.