Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Search Our Site

Στο προσωπικό προφίλ του Παναγιώτη Αναγνώστου είδαμε και αναδημοσιεύουμε τον απολογισμό της ποδοσφαιρικής χρονιάς:

"Οι μικρότεροι αθλητές της οικογένειας-ακαδημίας ΑΙΔΗΨΟΣ-Ο.Π.ΑΙΔΗΨΟΥ δηλαδή το τμήμα "Τζούνιορ" που τυγχάνει να είναι το τμήμα που προπονώ μαζί με τους Προπαίδες, έκλεισε την αγωνιστική δράση για το 2016-17,σήμερα.

Μία χρονιά κατά την οποία η ομάδα της ΑΙΔΗΨΟΥ βγήκε πανάξια πρωταθλήτρια!

Η δεύτερη ομάδα της Λουτρόπολης ο Ο.Π.ΑΙΔΗΨΟΥ εξασφάλισε τη σωτηρία της σχετικά νωρίς, δίνοντας έτσι αρκετό χρόνο σε νέους ποδοσφαιριστές ώστε να "ψηθούν"!

Οι Νέοι μας έφθασαν μέχρι τα ημιτελικά της Εύβοιας όπου μόλις για ένα εκτός έδρας γκολ έχασαν το εισιτήριο στον τελικό!

Οι Παίδες μας σταμάτησαν στους "8" της Εύβοιας!

Τα 2 τελευταία τμήματα Προπαίδες κ Τζούνιορ, απλή αναφορά καθώς πρωταρχικοί στόχοι είναι άλλοι. Οι μεν πρώτοι πέρασαν τον όμιλο κ στους "32" της Εύβοιας, αποκλείστηκαν κ η χαρά μας τα τζούνιορ ήταν απλά συναρπαστικοί!

Έτσι λοιπόν αποδείξαμε πως μέσα από υγιείς συνεργασίες με σωστές βάσεις κ προγραμματισμό μπορούν να γίνουν πολλά! Συγχαρητήρια σε όλους. Διοίκηση, Τεχνικό Διευθυντή, Προπονητές, Ποδοσφαιριστές, Αντίπαλες ομάδες, τους Φιλάθλους για τη στήριξη καθώς κ τους Γονείς που μας εμπιστεύονται να γαλουχήσουμε χαρακτήρες κ όχι μόνο!

Ένα προσωπικό ευχαριστώ στον πατέρα μου κ Τεχνικό Διευθυντή των ομάδων Αθ. Αναγνώστου που άθελα του με έβαλε στο μαγικό κόσμο του Ποδοσφαίρου!

Τρομακτική εμπειρία η ενασχόληση με τις αναπτυξιακές ηλικίες κ συναισθήματα άπειρα που γεννιούνταν από την καθημερινή τριβή.

Κλείνοντας να ξέρεις ότι θα είσαι πάντα στο μυαλό μου κ στην καρδιά μου, ψυχάρα κ καπιτάνο σε όλα σου Σωκράτη...

Καλό καλοκαίρι σε όλους με ευγένεια κ ταπεινότητα!!!"

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.