Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Search Our Site

Μετά την συνέλευση της ΑΕ Ιστιαίας που έγινε την Τετάρτη που μας πέρασε και το αδιέξοδο που φαίνεται πως έχει οδηγηθεί η ομάδα, ο Γιώργος Πανάκης, ο αρχηγός της, αποχωρεί και αυτός και ανακοίνωσε στο προσωπικό του προφίλ στο FB:

" Μετα απο 16 πολυ ομορφους μηνες γεματοι χαρες κ επιτυχιες μια ομαδα στολιδι τελειωνει τοσο αδοξα. Μια ομαδα που δεν περιμενε κανεις μας να τελειωσει ετσι. Ειχα την χαρα κ την τιμη να ειμαι αρχηγος σε ενα τοπο που απο την πρωτη στιγμη με δεχτηκε κ με αγκαλιασε σαν να μουν δικο του παιδι. Κριμα για καποιους ανθρωπους κ για τον κοσμο που αγαπησε κ αγαπαει αυτη την ομαδα να τελειωνει με αυτον τον τροπο. Γεματος λυπη κ στεναχωρια λοιπον λεμε αντιο σε εναν πολυ ομορφο τοπο. Ενα τεραστειο ευχαριστω σε ολους τους ανθρωπους που συνεργαστηκαμε αυτον τον 1.5 χρονο. Τους συμπαιχτες κ προπονητες μου την δοιηκηση την πολη ολοκληρη κ τον κοσμο που με αγαπησε κ δεν θα τους ξεχασω ποτε. Ενα τεραστιο ευχαριστω στην οικογενεια του Γιωργου Ντοκου την Κυρια Ειρηνη Ντοκου τον Γιαννη Ντοκο που με βοηθησαν ιδικα αυτον τον 1 μηνα. Τελευταιο αφηνω εναν ανθρωπο που εξαιτιας του αυτη η ομαδα κ αυτη η πολη μαθευτηκε στο πανελληνιο εναν ανθρωπο που με εφερε στην ομαδα που με αγκαλιασε απο την πρωτη στιγμη εναν ανθρωπο που μου φερθηκε σαν να μουν δικο του παιδι εναν ανρθωπο που θα αγαπω κ θα τιμω για παντα κ δεν θα ξεχασω ποτε ΚΥΡΙΟ ΚΥΡΙΟ ΓΙΑΝΝΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ. Ευχαριστω για ολα. Κριμα κ αμαρτεια να τελειωνει αυτη η ομαδα ετσι.. Αντιο λοιπον γεματος θλυψη να στε ολοι καλα μεσα απο την καρδια μου ευχαριστω για ολα"

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.