Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Search Our Site

“Λευκός καπνός” τελικά μαθαίνουμε πως βγήκε από την χτεσινή συνάντηση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΑΕ Ιστιαίας.

Όπως ήδη ξέρουμε, ο Πρόεδρος της ομάδας Γιάννης Αναγνώστου είχε δηλώσει την περασμένη Τετάρτη την αποχώρησή του από την ΑΕ Ιστιαίας, πράγμα που απ΄ ότι τα πράγματα έδειχναν, οδηγούσαν την ομάδα σε διάλυση.

Αν και ο κος Αναγνώστου δεν εμφανίστηκε στην χτεσινή συνάντηση, τον επισκέφθηκαν μέλη του ΔΣ, του «παρέδωσαν» την παραίτηση μέλους και συζήτησαν μαζί του το θέμα της σωτηρίας της ΑΕ Ιστιαίας.

Αργά το βράδι μάθαμε πως τελικά από ότι φαίνεται βρέθηκε τόπος συνεννόησης και το μόνο που μένει τώρα είναι να μάθουμε και τις λεπτομέρειες.

Το πρωταρχικό είναι πως όλα δείχνουν πως η ομάδα της πόλης μας θα εξακολουθήσει την πορεία της στην Γ΄ Εθνική Κατηγορία, δίνοντας ανακούφιση στους φίλους της που εδώ και μέρες αγωνιούν για την εξέλιξη των γεγονότων.

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.