Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Search Our Site

Τελικά, η ομάδα της ΑΕ Ιστιαίας δεν έχει δηλώσει συμμετοχή ούτε στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας, αλλά ούτε και στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Εύβοιας .

Γνωρίζουμε πως υπήρξαν κινήσεις από κάποιους να ενεργοποιηθεί η ομάδα της πόλης μας, χωρίς όμως τελικά να ευοδώσουν αυτές.

Υπήρξε μάλιστα τις τελευταίες ημέρες μια αλληλογραφία μεταξύ ΕΠΣΕ και ΑΕ Ιστιαίας για το θέμα της συμμετοχής ή μη της ομάδας. Μάλιστα αναφέρεται από την ΕΠΣΕ σαν καταληκτική ημερομηνία αυτή της περασμένης Παρασκευής 18 Αυγούστου 2017 και ώρα 16:00. Πιο πριν, υπήρξε έγγραφο της ΑΕ Ιστιαίας με υπογραφή Γιάννη Αναγνώστου, με το οποίο σαν απάντηση στην πρώτη ερώτηση της ΕΠΣΕ, αναφέρεται πως η ομάδα δεν δήλωσε συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής και πως δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο κύπελλο της ΕΠΣΕ (δείτε και τις τρείς επιστολές, όπως βρίσκονται αναρτημένες στην επίσημε ιστοσελίδα της ΕΠΣΕ).

Εμείς θα θέλαμε να επισημάνουμε κάποια πράγματα: Το πρώτο και πολύ σημαντικό είναι πως μέχρι και την τελευταία στιγμή, οι φίλαθλοι της ομάδας βρίσκονταν σε μεγάλη αγωνία για το τί θα συμβεί, μιας και δεν είχαν καμία ενημέρωση από κανένα επίσημο όργανο της ομάδας. Άκουγαν και μάθαιναν μόνο ότι κυκλοφορούσε στην πλατεία της πόλης, πληροφορίες που σε κάποιες περιπτώσεις ήταν και αντικρουόμενες.

Από την άλλη, απ΄ όσο γνωρίζουμε, για να δηλωθεί η ομάδα στα πρωταθλήματα, αλλά ακόμα και η μη συμμετοχή της σε αυτά, πρέπει να γνωστοποιηθεί στα αρμόδια όργανα με πρακτικό απόφασης συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου υπογεγραμμένο από τον Πρόεδρό του. Αυτό τελικά έχει γίνει; Έχει τηρηθεί το τυπικό αλλά και ουσιαστικό ζητούμενο; Και αν εδώ πουν κάποιοι πως τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου έχουν καταθέσει τις παραιτήσεις τους, εμείς θα κάνουμε την πολύ απλή ερώτηση: έχουν κατατεθεί αυτές σύννομα; Υπάρχουν οι αριθμοί πρωτοκόλλου της κατάθεσης των παραιτήσεων αυτών; Μήπως τελικά το Διοικητικό Συμβούλιο εξακολουθεί να υφίσταται;

Τέλος αναρωτιόμαστε αν ισχύουν οι πληροφορίες μας πως υπάρχει άτυπη παράταση του χρόνου υποβολής συμμετοχής της ΑΕ Ιστιαίας μέχρι την ερχόμενη Τρίτη 22 Αυγούστου 2017 και βέβαια, αν το τελευταίο Δελτίο Τύπου του Βασίλη Δημόπουλου σε σχέση με τα τεκταινόμενα στην ομάδα της πόλης μας, προαναγγέλλει «καμπάνες» και εξελίξεις που θα κάνουν αίσθηση;

Θα περιμένουμε λοιπόν τις εξελίξεις…

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.