Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Search Our Site

Ένας βετεράνος πορτιέρε της περιοχής μας αποφάσισε να ξεκρεμάσει τα παπούτσια του και να ξαναμπεί δυναμικά στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της περιοχής μας. Μιλάμε βέβαια για τον Χρήστος Καρατσόλια, ο οποίος αν και αποσύρθηκε από την ενεργό συμμετοχή του στο ποδόσφαιρο, αποφάσισε να συμμετάσχει στην Ακαδημία Ιστιαίας.

Μιλώντας με τον Χρήστο, μας τόνισε πως η απόφασή του αυτή ήλθε με γνώμονα την ενίσχυση της ομάδας της Ακαδημίας Ιστιαίας, η οποία φέτος θα είναι η μόνη ομάδα της πόλης που θα την εκπροσωπεί σε πρωτάθλημα.

«είναι σημαντικό για την πόλη μας να έχει ενεργή ομάδα και το ένοιωσα σαν ανάγκη το να βοηθήσω και εγώ από το δικό μου πόστο την προσπάθεια της Ακαδημίας προς αυτό τον σκοπό. Έτσι λοιπόν ξεκρέμασα τα γάντια μου και θα τα ξαναφορέσω μέσα στον αγωνιστικό χώρο», μας είπε ο Χρήστος.

Στη φωτογραφία που δημοσιεύουμε, ο Καρατσόλιας υπογράφει το δελτίο του στην Ακαδημία, παρουσία του Γιάννη Βογiατζή.

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.