Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Search Our Site

Το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2017 η ομάδα του ΑΟ Ωρεών παρέδωσε το ποδήλατο μάρκας ΚΤΜ μετά από λαχειοφόρο αγορά.

Ο τυχερός του πολύ καλού ποδηλάτου είναι ο γνωστός συνταξιούχος γιατρός Ομπράν Ματούκ, ο οποίος με τον λαχνό 5035 κέρδισε και παρέλαβε το έπαθλο από μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ομάδας.

Με αφορμη την παράδοση του ποδηλάτου, ο νέος Πρόεδρος της ομάδας Πολύδωρας Δημητρίου και ο Γραμματέας της Νίκος Μαυρούτσικος, μας έδωσαν μια αποκλειστική συνέντευξη: «Ευχαριστούμε πολύ τον χορηγό μας, την εταιρεία ΚΤΜ και τον αντιπρόσωπό της Ηλία Σταματόγιαννη που έχει κατάστημα απέναντι από το Υπουργείο Συγκοινωνών στην Ιστιαία. Ευχαριστούμε και όλους όσοι συνεισέφεραν από το υστέρημά τους για να στεφθεί με επιτυχία η λαχειοφόρος της ομάδας, με έπαθλο το ποδήλατο ΚΤΜ.

Να είναι σίγουροι πως το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας θα αξιοποιήσει με τον καλύτερο τρόπο τα οικονομικά έσοδα της ομάδας, κάνοντάς την να είναι πρωταγωνιστής από κομπάρσος στα ποδοσφαιρικά δρώμενα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα Super Market ΒΑΛΚΑΝΙΩΤΗΣ για το προπονητικό σετ που μας παραχώρησε και επ ευκαιρία να κάνουμε και μία ανακοίνωση. Καλωσορίζουμε το Θανάση Βασιλείου στην ομάδα μας και λέμε στους φιλάθλους των Ωρεών, πως θα ακολουθήσουν και άλλες μεταγραφές».

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.