Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Search Our Site

Με το δεξί ξεκίνησε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για το φετινό πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας η ΟΠ Αιδηψού, αφού κατάφερε στα τελευταία δευτερόλεπτα των καθυστερήσεων να πάρει το τρίποντο από τον Ατρόμητο βασιλικών με 2-1.

Το παιχνίδι έγινε στο γήπεδο των Λουτρών Αιδηψού, με τις δύο ομάδες να παίζουν ένα σε γενικές γραμμές ισορροπημένο αγώνα. Οι γηπεδούχοι όμως στα τελευταία λεπτά του αγώνα, εκμεταλλευόμενοι από τη μια την έδρα και από την άλλη την κούραση του αντιπάλου της που κατέβηκε στο γήπεδο μόνο με την βασική ενδεκάδα, πίεσαν περισσότερο και αφού έχασαν δύο πολύ καλές ευκαιρίες με τον Χασανδρινό, τελικά κατάφεραν να νικήσουν και να πάρουν το τρίποντο.

Διαβάστε τα γκολ του αγώνα και δείτε και φωτορεπορτάζ στο EviaGoal, κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο που υπάρχει στην αρχή του άρθρου

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.