Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Search Our Site

Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση των εργασιών αναμόρφωση τους του γηπέδου Λουτρών Αιδηψού.

Συγκεκριμένα όπως είχαμε γράψει πριν λίγο καιρό, η περίφραξη του χώρου επιδιορθώθηκε και βελτιώθηκε, μεταφέρθηκαν οι πάγκοι προς τον αγωνιστικό χώρο, τοποθετήθηκε παγκάκι για τον γιατρό του αγώνα αλλά και τον παρατηρητή και τους δημοσιογράφους κλπ.

Από την άλλη στο χώρο που υπάρχει πίσω από τους πάγκους, σε λίγες μέρες θα ξεκινήσουν οι εργασίες ώστε να αποκτήσουν κερκίδες, ώστε οι φίλαθλοι να πάψουν να έχουν τον «ήλιο» κόντρα και το γήπεδο να αποκτήσει μια πιο σύγχρονη μορφή το γήπεδο.

Πολλά μπράβο στη Δημοτική Αρχή για αυτή την βελτίωση του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου των Λουτρών Αιδηψού.

Από την άλλη να πούμε ένα μεγάλο μπράβο και στην ομάδα του ΑΟ Αιδηψός, μιας και τα αποδυτήρια της ομάδας βελτιώθηκαν με πρωτοβουλία της ομάδας.

Σας παρουσιάζουμε φωτογραφικό υλικό από το χώρο των αποδυτηρίων.

o εξωτερικός χώρος του γηπέδου

Ο χώρος των αποδυτηρίων

-- ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ ΤΟΥΣ --

Όλα τα άρθρα που δημοσιεύονται εκφράζουν αποκλειστικά αυτούς που τα υπογράφουν και οι οποίοι είναι και υπεύθυνοι των γραφομένων τους. ο ΔΙΑΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζονται, όταν αυτές υπογράφονται.